Bosses Ecològiques de Polirpopilè sostenibles i de qualitat | Còpies
482
post-template-default,single,single-post,postid-482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bosses Ecològiques

bosses-ecologiques-1

Bosses Ecològiques

Bosses de Polipropilè una alternativa sostenible, perdurable i amb valor afegit.

Dia 1 de març és la data marcada com a la fi de les bosses de plàstic gratuïtes a les tendes i establiments.
Si bé fins ara ja sabem de molts comerços que com a mesura voluntària ja ens cobraven les bosses de plàstic, aquesta legislació fixada als països de la Unió Europea té com a finalitat reduir-ne el consum i frenar l’impacte nociu que causen al medi ambient.

Reutilitzable VS d’un sol ús.

Segons els estudis realitzats, les bosses de poc pes que considerem productes d’un sol ús, tenen una mitjana de vida útil de menys de 15 minuts, passant a ser residus que triguen anys a desaparèixer.

Per altra banda existeixen, opcions com la d’emprar bosses reutilitzables i resistents que a més de ser una alternativa sostenible, ofereixen una millor experiència d’ús gràcies a la seva qualitat de fabricació. A més a més, són personalitzables, una gran manera de publicitar el teu negoci!

bosses_polipropile

 

Varietat de mides i preus. Còpies t’ajuda a adaptar-te a la nova legislació.

Ja fa temps que a Còpies apostem per aquestes iniciatives  i per això posam al vostre abast una àmplia oferta de bosses de polipropilè personalitzables,  100% ecològiques i als  millors preus.

Contactan’s AQUÍ

O cridan’s directament al:
971 50 75  20