Serveis | Còpies Publicitat
82
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-82,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

SERIGRAFIA

Serigrafia: és una tècnica de marcatge amb tintes plastisols, viníliques… de resultats fiables i duradors. Consisteix a col·locar la tinta sobre una pantalla i estampar la imatge sobre el producte amb l’ajuda d’una espàtula de goma. Aquest mètode permet obtenir una gran definició d’imatge

VINIL TÈXTIL TERMO ADHESIU

Aquest procés consisteix en la transferència d’una imatge impresa a una altra superfície a través de la calor. Permet obtenir resultats molt uniformes en el marcatge de diversos tipus de teixit i és bastant econòmic en el marcatge multicolor de petites quantitats.

BRODAT

La tradicional tècnica del brodat permet personalitzar molts tipus de tèxtil amb gran qualitat i perfecció donant-li un toc de distinció a les seves peces. Amb aquesta tècnica es poden reproduir imatges amb un gran número de colors.

SERIGRAFIA DIGITAL

Impressió de camisetes directes des d’una unitat, a tot color i directament damunt el suport seleccionat. Sense planxes i fotolits! Un nou avanç a la impressió tèxtil.

TAMPOGRAFIA

Aquesta tècnica consisteix en el marcatge per transferència indirecta de tinta a partir d’un motlle gravat sota relleu. És la més utilitzada en el marcatge de petits objectes. Molt versàtil, s’adapta a formes curvilínies i és la solució més econòmica per a grans quantitats.

SUBLIMACIÓ

La sublimació tèxtil és una tècnica relativament recent per personalitzar peces blanques de 100% polièster. És el sistema d’impressió ideal per les peces tècniques i esportives per que no tapa el poro del teixit i permet la seva transpiració.

.

.

ELS NOSTRES VALORS AFEGITS

En Còpies apostem per un servei còmode i de qualitat per donar a tots els nostres clients la millor experiència de compra.

TALLER PROPI

DISSENY PERSONALITZAT

ESTOC PERMANENT

EXPOSICIÓ 200m2

SERVEI EXPRESS

REPARTIMENT A DOMICILI

POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES I T’ASSESSORAREM

Si necessites més informació o assessorament, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.