Uniformitat Mallorca | Còpies Publicitat
295
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-295,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Uniformitat

Si alguna vegada ha vestit vostè un uniforme (és igual de quin tipus) sabrà que no és una peça qualsevol. L’uniforme produeix certs sentiments i comportaments en aquell que ho vas veure i en aquells que ho veuen des de fora. Pot produir rebuig, admiració, disciplina, concentració, seguretat, manca d’iniciativa … Depèn de la percepció de l’observador.

De totes maneres, és clar que els uniformes mai passen desapercebuts en la nostra societat. És veritat, l’uniforme és roba. Però és una roba amb personalitat pròpia. És la gent la que porta uniforme o és l’uniforme el que porta a la gent? No és una pregunta tan desgavellada. Potser si fem un cop d’ull a la seva història i entenem la seva raó de ser.

L’uniforme té darrere seu una llarga història. Tan llarga com la de la humanitat. Des que estem a la Terra hem usat la indumentària, ja sigui per protegir-nos del fred o com a símbol. I els primers vestits dissenyats responien a la necessitat de diferenciar classes socials i rols.

“Semblança o igualtat en les característiques de les parts que conformen un conjunt.”
ELS MILLORS
PROVEÏDORS

Treballem amb els millors proveïdors per garantir-te una excel·lent qualitat en els nostres articles.

Estem per vestir-te «DE CAP A PEUS»

Si necessites més informació o assessorament, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.