Camisetas promocionales 100% ecológicas de Stanley & Stella - Copies
321
post-template-default,single,single-post,postid-321,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
camisetes-on-demand-impressio-digital

Camisetas promocionales 100% ecológicas de Stanley & Stella

 

Textile Exchange, una organització nord-americana que promou l’ús de matèries primeres certificades en la indústria tèxtil, ha emès recentment el seu informe anual.

Sobre la base de les xifres proporcionades per 95 líders mundials del sector tèxtil (no solament peces de vestir), s’ha establert una classificació dels majors consumidors de cotó ecològic.

Entre aquests capdavanters, com cal esperar, es troben importants noms del sector com a C&A i H&M. A pesar que solament una petita part  de la seva producció sigui ecològica, el seu enorme volum anual mundial els permet ostentar els dos primers llocs.

Tenint en compte que Stanley/Stella és una jove empresa belga que està experimentant un ràpid creixement, activa únicament al mercat europeu B2B en el 2016 i des de 2017 també en el sector minorista, aquesta classificació entre els 10 primers és un reconeixement molt benvolgut de l’àrdua labor realitzada. Per això, suposarà un impuls per seguir accentuant nostre ADN de sostenibilitat tan fermament arrelat.

Volem fer-los partícips a tots, distribuïdors internacionals i clients, d’aquest èxit.

És gràcies a que heu compartit amb nosaltres la ferma convicció que podem obrar de forma diferent en el sector tèxtil i realitzar activitats de manera respectuosa amb el Planeta i l’ésser humà, que hem pogut aconseguir aquest impressionant resultat.