Chaud Devant a Mallorca | Uniformitat de máxima qualitat a Còpies
488
post-template-default,single,single-post,postid-488,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Chaud Devant a Mallorca | L’alta costura de l’hosteleria arriba a Còpies

copies-chaud-devant-uniformidad-hosteleria

Chaud Devant a Mallorca | L’alta costura de l’hosteleria arriba a Còpies

La prestigiosa marca de roba de cuina Cahud Devant en exclusiva a Còpies

Amb motiu de l’inminent inici de temporada turística 2018 ens complau anunciar-vos l’adquisició de la distribució oficial de la firma de roba i uniformitat d’hosteleriaen exclusiva Chaud Devant a Mallorca per part de Còpies.

Amb producció completament europea, la marca fundada ja fa més de 20 anys és coneguda pel disseny i l’alta qualitat de les seves col·leccions professionals, per a chefs actuals, baristes, personal de cuina i de servei.

Materials de primeríssima qualitat i una confecció digna de l’alta costura fan d’aquesta marca un referent internacional a l’altura dels chefs de la nostra terra.

Són moltes les personalitats que destaquen de manera estelar dins el món de la cuina mallorquina, i desde Còpies és un orgull poder oferir un producte en consonància amb la qualitat dels nostres chefs.

Chaud Devant  és l’elecció dels millors restaurants internacionals, figures de primera linea com Nick Bril o Sergio Herman  han trobat en la marca la millor opció per vestir als seus equips i a ells mateixos.

CHAUD DEVANT A MALLORCA, L’EXCLUSIVA DE CÒPIES

Alta tecnologia, disseny i materials de primera. La millor de les uniformitats per als millors restauradors.

 

Consulta el catàleg

 

Contactan’s AQUÍ

O cridan’s directament al:
971 50 75  20