Equipacio i merchandising | Prepara la temporada 2018-2019 a Còpies
512
post-template-default,single,single-post,postid-512,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Equipació i merchandising | Prepara la temporada 2018-2019 a Còpies

equipacioons-reserva-2018-2019

Equipació i merchandising | Prepara la temporada 2018-2019 a Còpies

RESERVA JA LES EQUIPACIONS PEL TEU CLUB I GENERA INGRESSOS AMB LA VENDA DE MERCHANDISING

Fa ja més de 20 anys que cada temporada a Còpies servim, assessoram i personalitzam les equipacions de clubs esportius d’arreu de la nostra illa.
Som coneixedors del fet que cada club (ja siguin de futbol, bàsquet, handbol) té la seva pròpia idiosincràsia, n’hi ha de grans, de petits, de més o manco accessibles i que així i tot, tots sense excepció, necessiten equipar als seus jugadors i jugadores.

A CÒPIES MOLT MÉS QUE UN BON PREU I UN BON PRODUCTE, UN SERVEI EXCEPCIONAL

Gràcies a la nostra experiència acumulada a través de tots aquests anys fent feina amb l’esport base, amateur i professional hem après que les claus perquè tot funcioni a l’hora de programar una nova temporada són:

 • Anticipació
  Cada any les marques de roba esportiva es preparen per a les temporades vinents, però per desgràcia, si no som previsors, sempre ens trobam amb els dos grans problemes: les dates límit d’entrega atabalades i les ruptures d’stock.
  Per això a Còpies avançam la campanya i oferim la possibilitat de reservar ara i confirmar la reserva fins al mes de setembre, perquè als nostres clubs no els hi falti de res.
 • Un servei proactiu amb experiència
  Diferents sistemes de comana i recollida de tallatges i equipacions. Sempre de cara a posar-ho fàcil als clubs, oferim un ventall de solucions eficaç i adaptat al club.
 • Ampli catàleg amb les millors marques
  Joma i Luanvi, les dues marques més sonades de la roba esportiva espanyola ens posen a la vostra disposició els seus catàlegs perquè els colors del vostre club llueixin millor que mai.
 • Personalització de qualitat
  Brodat, serigrafia, estampació amb vinil, sublimació y un llarg etc. de tècniques que ens fan capaços de transformar roba i productes promocionals en equipacios i merchandising oficials.

 

copies-esort-equipacions-2

 

Merchandising, l’oportunitat de generar ingressos extra

Vestir als i les esportistes dins i fora del terreny de joc no és suficient per planificar la temporada. Tots els clubs manegen grans quantitats de despeses i avui en dia amb la gran oferta d’oci de la que disposam en qualsevol moment, generar ingressos per a donar continuïtat al club es pot fer cada cop més difícil.

I per què no a més de la vestimenta dels jugadors i jugadores no crear un producte per vestir als aficionats, als socis i a pares i mares?

 

Vestir al carrer i a les grades l’escut o els colors del nostre club durant molts d’anys ha parescut cosa reservada als grans de les divisions majors. Cada any els clubs de primera generen ingressos mil·lionaris a les seves botigues oficials venent tot tipus de merchandising per a les seves aficionades i aficionats.

 

genera-ingressos-amb-el-merchandising-per-al-teu-club

A Còpies teniu la possibilitat crear el disseny i convertir-ho en merchandising. Des de una peça bàsica com una camiseta o un polo a fer una línia de productes que pot ser l’objecte del desig dels pares i mares del futbol base o de supporters incondicionals.
És extraordinari veure com una camiseta o una gorra del club del teu poble, dels teus fills o del teu barri dóna peu a una conversa entre amics, envalentona als seguidors i estreny els llaços entre un club i els seus integrants de dins i fora del terreny de joc.

Integrants i afició, el teu club es mereix el millor.

CONTACTA AQUÍ

O cridan’s 971 50 75 20