Fair Wear Foundation guardona a Stanley/Stella | Producció ètica a Còpies
500
post-template-default,single,single-post,postid-500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Stanley/Stella premiada per la Fair Wear Foundation. A Còpies, roba de qualitat, sostenible i de producció ètica, amb més motiu que mai.

stanley-stella-fair-wear-award

Stanley/Stella premiada per la Fair Wear Foundation. A Còpies, roba de qualitat, sostenible i de producció ètica, amb més motiu que mai.

Stanley/Stella va captar la nostra atenció per l’excelsa qualitat de la seva línia de roba i els seus acabats de primera, és cert. Però el nostre interès començà a créixer a passos engegantits quan ens anàrem assabentant de les seves polítiques ecològiques i d’ètica laboral.
Especialment sensibles i respectuosos amb el medi ambient i amb les persones que intervenen en la producció, tenen cura de tot el procés per garantir els seus standars propis.
Ja sabeu que gràcies a treballar amb ells, distribuint els seus productes, a Còpies reafirmarem la nostra identitat com a empresa que aposta per la sostenibilitat i la producció justa amb el planeta i les treballadores i treballadors que hi prenen part.

Stanley/Stella, un exemple de bones pràctiques premiat per la Fair Wear Foundation.

La Fair Wear Foundation col·labora a la campanya de Stanley/Stella per reduir l’assetjament sexual i la discriminació de gènere a les fàbriques amb les quals treballa i millorar-n’hi les condicions laborals.

Per això volem mostrar-vos els beneficis d’aquest projecte mitjançant aquest vídeo que Stanley/Stella ha volgut compartir amb nosaltres.

Per a més informació i comanes, contactan’s AQUÍ

O cridan’s directament al:
971 50 75  20